Kan ik een bestelling doen voor dienstencheques met een verschillende prijs?

Als gebruiker zijnde, heeft u het recht op 500 dienstencheques. Deze zijn verdeeld in verschillende quota met verschillende prijzen. Het is dus mogelijk om een bestelling te plaatsen met dienstencheques aan verschillende prijzen. Hierbij kan u de informatie terugvinden over hoe dit gaat in dit geval. 

Voorbeeld

Als u al 395 dienstencheques van € 9 besteld hebt en u wil er nog 20 bijbestellen, dan overschrijdt u uw aankooplimiet van 400 dienstencheques van € 9 en begint u te putten uit uw dienstencheques met een prijs van € 10. Op die manier zal uw bestelling bestaan uit dienstencheques met verschillende prijzen: 5 van €9 en 15 van €10.

Aankooplimieten en prijzen van dienstencheques

  • Een gebruiker mag maximaal 500 dienstencheques bestellen per kalenderjaar (400 dienstencheques van € 9 en dienstencheques van €10).
  • Een gezin mag maximaal 1000 dienstencheques bestellen per kalenderjaar (800 dienstencheques van € 9 en 200 dienstencheques van € 10).
  • Eenoudergezinnen, personen met een handicap en ouders van minderjarige kinderen met een handicap kunnen 2000 dienstencheques van € 9 bestellen per kalenderjaar.

Om te weten voor welk bedrag u nog dienstencheques kan bestellen, kan u terecht op uw Beveiligde Zone:

  • Ga naar uw Beveiligde Zone;
  • Klik op Bestellen;
  • Selecteer welke type dienstencheques u wil.

Vindt u niet wat u zoekt? Contacteer ons

Telefoon
Bel 02/401.31.30
Van maandag tot vrijdag tussen 8u en 20u
E-mail
Stuur ons een e-mail
Hebt u een vraag of klacht?
Hoe kan ik u helpen?