Wanneer zal ik de dienstencheques die ik besteld heb, ontvangen?

U moet rekening houden met een zekere tijdsduur tussen de bestelling en de ontvangst van uw dienstencheques. Eerst moet uw betaling aankomen op de rekening van Pluxee, dan lanceren wij de procedure voor het ter beschikking stellen van elektronische of het versturen van papieren dienstencheques. 

Elektronisch: de snelste oplossing

Als u elektronische dienstencheques besteld hebt, zullen ze beschikbaar zijn in uw elektronische portefeuille binnen de 24u na ontvangst van uw betaling.

Papieren dienstencheques

Hebt u papieren dienstencheques besteld, dan zal Pluxee ze afgeven aan de postdiensten binnen de 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling.

U ontvangt ze via normale zending op het leveringsadres dat u ons hebt doorgegeven en dat u op ieder moment kan veranderen in uw Beveiligde Zone

Hou er rekening mee dat bpost sinds 1 januari 2020 de frequentie van het bedelen van de post veranderd heeft: ze komen nog maar twee keer per week langs met gewone poststukken.

Wil u uw dienstencheques liever sneller ontvangen? Schakel dan over op elektronische dienstencheques. Dat kan u doen via uw Beveiligde Zone.

Vindt u niet wat u zoekt? Contacteer ons

Telefoon
Bel 02/401.31.30
Van maandag tot vrijdag tussen 8u en 20u
E-mail
Stuur ons een e-mail
Hebt u een vraag of klacht?
Hoe kan ik u helpen?