15 juni 2023

Sodexo Pass Belgium wordt Pluxee !

Als belangrijke partij in de systemen die we beheren voor de verschillende administraties en publieke administraties in België, wilden we graag wat goed nieuws met u delen:

De groep SODEXO Pass Belgium onthult officieel haar nieuwe naam en haar nieuw merk: Pluxee
Een nieuw, modern en betekenisvol merk dat onze visie, ambitie en positionering beter weerspiegelt en waarmee we ons kunnen onderscheiden voor wat we zijn en wat we in de toekomst willen worden.

Pluxee, een naam die verandert, maar niet de producten!

Deze nieuwe merkidentiteit heeft geen invloed op onze toewijding aan al onze publieke producten. De teams blijven dezelfde, de systemen en toepassingen blijven dezelfde, onze partners blijven dezelfde en onze toewijding zal alleen maar toenemen met deze nieuwe focus op u, het centrum van onze publieke producten.
In België vindt de rebranding plaats in december 2023 en krijgt u de kans om CODENAME de komende maanden en weken te ontdekken.

Pluxee opent een wereld van nieuwe mogelijkheden

Als het « publieke producten » team zijn we blij en enthousiast dat de organisatie waarvan we deel uitmaken zich nog meer wil richten op de consument, zoals we dat al sinds 2008 doen voor dienstencheques en sinds begin dit jaar voor PWA-cheques. Dit engagement wordt geïllustreerd door onze nieuwe merkidentiteit, Pluxee.

Het is onze ambitie om organisaties, werknemers en gebruikers van publieke producten (Dienstencheque, PWA-cheque, Chèque-Formation, KMO-portefeuille) te ondersteunen en te helpen om het meeste te halen uit wat telt en wat belangrijk is in hun leven.

Het « publieke producten » team deelt deze ambitie en zal dezelfde diensten en producten blijven leveren. Onze oplossingen bieden werkgelegenheid aan veel werknemers (huishoudelijke hulp, PWA-werknemer, enz.), bevrijden gebruikers van de last van verschillende soorten onderhoudsactiviteiten (schoonmaken, tuinieren, enz.) waardoor ze andere professionele en persoonlijke projecten kunnen uitvoeren en zorgen daarnaast ook voor opleiding en ondersteuning om de employability van werknemers te verbeteren.

Als u meer wenst te weten over ons nieuwe merk Pluxee, volg de link

 

 

Welkom in ons nieuwe huis,
hetzelfde als het oude, met nog meer toewijding aan u.

 

Vind hier het antwoord op uw vraag

Nog andere vragen? Neem contact met ons op via

Telefoon
Bel 02/547.54.93
Van maandag tot vrijdag tussen 8u en 18u
E-mail
Stuur ons een e-mail
Hebt u een vraag of klacht?
Hoe kan ik u helpen?