Hoe krijg ik toegang tot mijn Beveiligde Zone ? 

De toegang tot uw Beveiligde Zone is even veilig als eenvoudig. Wanneer u zich de eerste keer aanmeldt, moet u uzelf identificeren via het toegangsbeheer van de Vlaamse overheid (ACM) met behulp van uw identiteitskaart, ItsMe of een veiligheidscode (net zoals u zich bijvoorbeeld aanmeldt bij Tax-on-web of Mypension).

Hoe gaat dit in zijn werk?

Dankzij de verbinding met het toegangsbeheer van de Vlaamse overheid (ACM) kunnen we uw identiteit nagaan en zijn we zeker dat niemand anders dan uzelf zich probeert aan te melden op uw profiel. U hebt dus geen login en geen wachtwoord nodig om uw Beveiligde Zone re raadplegen.

Contacteer de INFOLIJN op het nummer 1700 als u problemen ondervindt bij het aanmelden.

Hoe identificeert u zich?

Ga naar de aanmeldpagina van uw Beveiligde Zone.
Daar hebt u de keuze tussen 5 beveiligde manieren om u aan te melden:

Als u niet weet welke te kiezen, raden we u aan de app ItsMe te downloaden. Dat is de snelste manier om u aan te melden. De app zal zijn nut ook bewijzen voor andere identificaties, zoals voor de belastingaangifte enz.

Voor elke voorgestelde manier kunt u op ‘Meer info’ klikken om te ontdekken wat u juist nodig hebt om u te kunnen aanmelden.


Lukt het aanmelden toch niet?

 Ontdek dan het antwoord op uw vragen in de rubriek ‘Hulp nodig’.


Indien je verbinding maakt, maar de webpagina opent zich niet, dan is het mogelijk dat dit verband houdt met cookies. Volg hier de richtlijnen.

Contacteer de INFOLIJN op het nummer 1700 als u problemen ondervindt bij het aanmelden.

Vindt u niet wat u zoekt? Contacteer ons

Telefoon
Bel 02/401.31.30
Van maandag tot vrijdag tussen 8u en 20u
E-mail
Stuur ons een e-mail
Hebt u een vraag of klacht?
Hoe kan ik u helpen?