Pluxee nodigt u uit om hun nieuwe API te ontdekken!

Sinds september 2023 biedt Pluxee erkende ondernemingen en softwarebedrijven de mogelijkheid om een nieuwe API te integreren in hun systemen. Met snel en veilig gegevensoverdracht kunnen bedrijven rechtstreeks verbinding maken met onze Pluxee-database.
 

Deze nieuwe API onderscheidt zich door drie belangrijke kenmerken:

  1. Integratie en automatisering

De API biedt u een aanzienlijke tijdsbesparing. U hoeft niet langer tussen verschillende websites te wisselen; een implementatie van onze API legt een vlotte verbinding tussen Pluxee en uw systeem.

Met slechts een paar API-oproepen kunt u informatie verkrijgen over erkende ondernemingen, afgiftes, werknemers, contracten, prestaties en statuten, wat zorgt voor een bijna directe informatieoverdracht.

  1. Veiligheid

U hoeft niet langer zo vaak in te loggen op uw Beveiligde Zone. Dankzij de API wordt er een veilige verbinding tussen Pluxee en bedrijven tot stand gebracht, waardoor de bescherming van gevoelige gegevens wordt gewaarborgd.

  1. Eigenschappen

De API heeft een uitgebreid scala aan functies. Het stelt u in staat om de agenda's van werknemers, hun contracten en persoonlijke gegevens efficiënt te beheren. Bovendien vergemakkelijkt het de toegang tot informatie over elektronische diensten, zodat u deze in uw eigen systeem kunt bijwerken. Door synchronisatie met onze database heeft u altijd de laatste informatie bij de hand.

De belangrijkste functies van de API zijn gericht op elektronische dienstencheques, inclusief de recente toevoeging van functionaliteiten met betrekking tot werknemersprestaties. Binnenkort wordt er ook een nieuwe functionaliteit toegevoegd aan het systeem, waarmee u prestaties kunt aanmaken via de API.

 

 

Geïnteresseerd? We nodigen u uit om contact met ons op te nemen via ons contactformulier, zodat we u in contact kunnen brengen met één van onze medewerkers. De API wordt geprijsd op basis van het aantal actieve werknemers dat het bedrijf in dienst heeft, met voorwaarden die individueel worden besproken met Pluxee. Bovendien, als uw bedrijf hiervoor geen specifieke kennis in huis heeft, aarzel dan niet om beroep te doen op bedrijven die gespecialiseerd zijn in softwareontwikkeling van dienstencheques.

Hoe kan ik u helpen?