Hoe kan ik een werknemer activeren/deactiveren?

Controleer of alle prestaties van deze werknemer terugbetaald werden voordat u hem deactiveert. Anders krijgt u geen terugbetaling voor de betreffende prestaties.

Activering/Deactivering via het werknemersprofiel

  1. 1

    Log in op uw Beveiligde Zone ; 

  2. 2

    Ga naar «Mijn werknemers»;

  3. 3

    Zoek de betrokken werknemer;

  4. 4

    Klik op «Bewerken»;

    Om te ACTIVEREN

  1. 1

    Vink «Inactief» aan;

  2. 2

    Klik op «Werknemer activeren» om de activering te bevestigen.

    Er verschijnt een bericht met de bevestiging dat de werknemer succesvol geactiveerd werd.

    Om te DEACTIVEREN

  1. 1

    Vink 'Inactief' uit;

  2. 2

    Klik op «Werknemer deactiveren» om de deactivering te bevestigen.

    Er verschijnt een bericht met de bevestiging dat de werknemer succesvol gedeactiveerd werd.

    Activering/Deactivering via de lijst met werknemers

  1. 1

    Log in op uw Beveiligde Zone;

  2. 2

    Ga naar «Mijn werknemers»;

  3. 3

    Zoek de betrokken werknemer;

    Om te ACTIVEREN

  1. 1

    Vink de werknemer aan in de kolom «Actief»;

  2. 2

    Klik op «Werknemer activeren» om de activering te bevestigen.

    Er verschijnt een bericht met de bevestiging dat de werknemer succesvol geactiveerd werd.

    Om te DEACTIVEREN

  1. 1

    Vink de werknemer af in de kolom «Actief»;

  2. 2

    Klik op «Werknemer deactiveren» om de deactivering te bevestigen.

    Er verschijnt een bericht met de bevestiging dat de werknemer succesvol gedeactiveerd werd.

    Gegroepeerde Activering/Deactivering

  1. 1

    Log in op uw Beveiligde Zone; 

  2. 2

    Ga naar «Mijn werknemers»

    Om te ACTIVEREN

  1. 1

    Klik boven de tabel op «Alles activeren»;

  2. 2

    Klik op «Werknemer activeren» om de activering van al uw werknemers te bevestigen.

    Er verschijnt een bericht met de bevestiging dat al uw werknemers succesvol geactiveerd werden.

    Om te DEACTIVEREN

  1. 1

    Klik boven de tabel op «Alles deactiveren».

  2. 2

    Klik op «Werknemer deactiveren» om de deactivering van al uw werknemers te bevestigen.

    Er verschijnt een bericht met de bevestiging dat al uw werknemers succesvol gedeactiveerd werden.

    Werknemers terugvinden met de zoekfunctie

  1. 1

    Log in op uw Beveiligde Zone; 

  2. 2

    Ga naar «Mijn werknemers»;

  3. 3

    Selecteer in de zoekmodule de gewenste criteria:

    - Interne referentie;
    - Voornaam/familienaam/INSZ;
    - Status;
    - Postcode.

  4. 4

    Klik op «Zoeken».

Vindt u niet wat u zoekt? Contacteer ons

Telefoon
Bel 02/547.54.93
Van maandag tot vrijdag tussen 8u en 18u
E-mail
Stuur ons een e-mail
Hebt u een vraag of klacht?
Hoe kan ik u helpen?