01 december 2020

RSS

Tijdelijke verhoging van de subsidie van dienstencheques (november en december)

Op vrijdag 20 november heeft de Vlaamse regering beslist om de subsidie voor de dienstencheques voor prestaties in de maanden november en december 2020 te verhogen met €2,89.

Sodexo zal deze verhoging uitbetalen, de onderneming moet hier zelf niets voor doen.

De onderneming moet ook niet aantonen waartoe deze bijkomende subsidie gebruikt werd zoals in de periode april-juni 2020 maar moet wel de bijzondere veiligheidsvoorschriften naleven die men kan vinden op deze pagina en in het Ministerieel Besluit van 25 november 2020 dat u vindt op het Vlaamse Gewest website.

Voor meer details rond de uitbetalingen van de bijkomende subsidies verwijzen wij ook naar de communicatie die het maandelijkse COVID-rapport begeleidt. Deze subsidies worden uitbetaald o.b.v. de terugbetaalde dienstencheques die betrekking hebben op de prestaties die binnen het kader van de maatregelen vallen.

Hieronder vindt u alvast een richtlijn met verschillende maatregelen die u als onderneming in acht moet nemen om de veiligheid op de werkvloer voor dienstencheque-werknemers tijdens de coronacrisis te garanderen :

 

pdf
pdf
pdf

Vind hier het antwoord op uw vraag

Nog andere vragen? Neem contact met ons op via

Telefoon
Bel 02/547.54.93
Van maandag tot vrijdag tussen 8u en 18u
E-mail
Stuur ons een e-mail
Hebt u een vraag of klacht?
Hoe kan ik u helpen?