16 oktober 2023

RSS

Campagne #IKTOONRESPECT

GRENSOVERSCHRIJDEND GEDRAG IN DE DIENSTENCHEQUESECTOR IS EEN REALITEIT DIE NIET KAN WORDEN GENEGEERD. HUISHOUDHULPEN WORDEN NOG TE VAAK NIET GERESPECTEERD DOOR HUN KLANTEN.

Het is belangrijk om dit onderwerp zonder taboes te kunnen bespreken. Daarom zetten we in op het sensibiliseren van de verschillende stakeholders. 

Het campagnemateriaal staat ter beschikking alsook meer informatie aangaande deze campagne op de website van Vorm DC #IKTOONRESPECT

Vorm DC zorgt dit jaar voor een pakket aan tools en sensibiliseringsmateriaal rond grensoverschrijdend gedrag, te gebruiken door de verschillende stakeholders in de sector.

 

Het doel van de campagne is om klanten in de dienstenchequesector bewust te maken van grensoverschrijdend gedrag. Drie van deze onaanvaardbare gedragingen worden onder de loep genomen in verschillende video's. Het doel van de campagne is de aandacht van de klanten te vestigen op dit onaanvaardbaar gedrag.

Het campagnemateriaal kan je bestellen via de website van Vorm DC

Aarzel zeker niet om de campagnewebsite te bezoeken #IKTOONRESPECT zodat u op de hoogte kan blijven van alle informatie.

Vind hier het antwoord op uw vraag

Nog andere vragen? Neem contact met ons op via

Telefoon
Bel 02/547.54.93
Van maandag tot vrijdag tussen 8u en 18u
E-mail
Stuur ons een e-mail
Hebt u een vraag of klacht?
Hoe kan ik u helpen?