02 augustus 2021

RSS

Tijd om over te schakelen naar de nieuwe applicatie Job Tracker 2.0

Sinds enkele maanden is de nieuwe applicatie Job Tracker 2.0 beschikbaar voor al uw huishoudhulpen. U kunt het downloaden in de App Store of Google Play.

Ontdek het op Google Play

Ontdek het op Apple Store

Om uw huishoudhulp, als gebruiker van de app, een nog betere ervaring te bieden, werden talrijke updates doorgevoerd. Deze updates vinden automatisch plaats en vereisen geen specifieke actie.

Via de app kan u van de volgende nieuwe functies genieten:

• Registratie van prestaties - NIEUW !

Om het invoeren van prestaties te vergemakkelijken, worden de eerder ingevoerde gegevens onthouden. Op basis hiervan kan de prestatie met dezelfde informatie snel opnieuw ingegeven worden. Het is dus niet langer nodig om eenzelfde informatie voor elke prestatie opnieuw te selecteren.

• Registratie van het profiel van uw werknemers

Alle informatie wordt geregistreerd in het profiel van de huishoudhulp. In het geval dat het telefoontoestel verandert, hoeft men zich enkel opnieuw in te loggen om toegang te krijgen tot alle informatie. De informatie dient dus niet opnieuw ingevoerd te worden. Hetzelfde geldt voor de bewaarde lijst van klanten. Die wordt direct beschikbaar gesteld in de nieuwe app.

• Offline modus

Met de offline modus kunnen de prestaties ook zonder internetverbinding ingeven worden. De prestaties worden geregistreerd en verzonden zodra een internetverbinding tot stand is gebracht. De termijn om een in "offline" modus ingegeven prestatie te verzenden is 7 dagen.

• Historiek van de prestaties

Toegang tot de historiek van de ingevoerde prestaties van de laatste 3 maanden. Dit is ook beschikbaar in "offline" modus.

• Controle van de geldigheid van papieren dienstencheques

Geen risico meer om met ongeldige papieren dienstencheques te vertrekken. Met de "scanner"-functie kan u de papieren dienstencheque via de camera van de telefoon scannen en controleren of de cheque al dan niet geldig is.

 

Wij nodigen u uit om uw huishoudhulpen aan te moedigen om de Job Tracker 2.0 app zo snel mogelijk te downloaden en te gebruiken, zodat zij snel vertrouwd raken met de applicatie. De oude applicatie zal binnenkort voorgoed ontoegankelijk zijn.

Meer informatie over de functionaliteiten van de toepassing vindt u in de brochure en in de verschillende artikelen op onze website. Via de applicatie zijn ook tutorials beschikbaar waarin de verschillende functies worden uitgelegd. Aarzel niet om deze links te delen of de brochure af te drukken en te verdelen onder uw werknemers.

Vind hier het antwoord op uw vraag

Nog andere vragen? Neem contact met ons op via

Telefoon
Bel 02/547.54.93
Van maandag tot vrijdag tussen 8u en 18u
E-mail
Stuur ons een e-mail
Hebt u een vraag of klacht?
Hoe kan ik u helpen?