19 februari 2021

RSS

Nieuwe functionaliteiten op uw Beveiligde Zone

Er zijn nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan uw Beveiligde Zone om uw dagelijkse werk te vergemakkelijken. Ontdek ze hier!

Het dashboard

Het dashboard bevat de belangrijkste informatie met betrekking tot het beheer van uw prestaties, afgiften en ophalingen. Het is toegankelijk via de homepage van uw Beveiligde Zone.

Zie dit artikel voor meer details over de inhoud van het dashboard.

Het tabblad facturatie

Het tabblad facturatie geeft u een volledig overzicht van uw facturen, domiciliëringen en de contactgegevens van de "financiële" contactpersoon.

Voor een beter beheer van uw facturen en wat eraan gekoppeld is, zijn verschillende functionaliteiten beschikbaar:

  • Toegang tot de historiek en details van uw facturen: zie dit artikel voor meer informatie;
  • De contactgegevens van de "financiële" contactpersoon wijzigen: zie dit artikel voor meer informatie;
  • Een domiciliëring aanvragen om het beheer van uw betalingen te vergemakkelijken: zie dit artikel voor meer informatie.

De gelijktijdige validatie

Wanneer een prestatie ingevoerd wordt door uw werknemer of door uzelf, wordt deze dankzij het gelijktijdig validatieproces onmiddellijk beschikbaar gesteld voor validatie door de onderneming EN voor bevestiging door de gebruiker. De gebruiker hoeft dus niet langer te wachten op uw validatie om via e-mail uitgenodigd te worden om de prestatie te bevestigen/te betwisten.

De bevestigingstermijn voor de gebruiker blijft onveranderd maar start op hetzelfde moment als uw validatietermijn, namelijk vanaf de invoer van de prestatie. Dit laat toe om de duur van de automatische termijn te verkorten van maximum 9 werkdagen naar maximum 5 werkdagen.

Als een prestatie eerst wordt bevestigd de gebruiker moet u vervolgens de prestatie valideren opdat beschikbare dienstencheques in de portefeuille van de gebruiker gelinkt kunnen worden aan de prestatie.

Als een prestatie door de gebruiker betwist wordt, verandert er niets t.o.v. het huidige proces. In dat geval dient u de prestatie opnieuw te valideren of wijzigen. Hierna wordt de prestatie opnieuw aan de gebruiker voorgelegd ter bevestiging.

De gelijktijdige validatie stelt u en de gebruiker dus in staat om tegelijkertijd actie te ondernemen zodra een prestatie ingegeven wordt. Dit betekent een tijdswinst voor de betaling en uitbetaling van elektronische prestaties.

Voor meer informatie over de gelijktijdige validatie, zie dit artikel.

 

Vind hier het antwoord op uw vraag

Nog andere vragen? Neem contact met ons op via

Telefoon
Bel 02/547.54.93
Van maandag tot vrijdag tussen 8u en 18u
E-mail
Stuur ons een e-mail
Hebt u een vraag of klacht?
Hoe kan ik u helpen?