24 juli 2024

RSS

Wijziging van de tarieven voor het ophalen van papieren dienstencheques vanaf 1 september 2024

We willen u informeren over een belangrijke update met betrekking tot de tarieven voor de beveiligde ophalingen van papieren dienstencheques. Vanaf 1 september 2024 wordt de beveiligde ophaling van uw papieren dienstencheques in rekening gebracht tegen een eenheidsprijs van €21,00 exclusief btw, in plaats van €18,00 exclusief btw, zonder minimaal vereist volume aan op te halen dienstencheques.

De reden van deze prijsverhoging?

Zoals elke onderneming worden we geconfronteerd met een algemene stijging van de bedrijfskosten. Gezien het dalend aantal papieren dienstencheques in omloop, dient onze leverancier voor de beveiligde ophalingen van papieren dienstencheques steeds minder ophalingen uit te voeren maar dient hij nog steeds overal in België aanwezig te zijn. Een rechstreeks gevolg hiervan is de prijsstijging. We (Pluxee) dienen ons aan te passen aan de stijgende kosten. Deze tariefherziening is daarom essentieel om de beveiligde ophaling van papieren dienstencheques te kunnen garanderen aan de huidige voorwaarden

 

We begrijpen dat elke tariefverhoging vragen kan oproepen, maar we blijven ons inzetten om een kwalitatieve service aan te bieden om op een efficiënte en veilige manier aan uw behoeften te voldoen. We geven u ook graag mee dat u ten allen tijde kan overschakelen naar een systeem van digitale dienstencheques, waardoor u niet meer met de kost van de beveiligde ophaling van papieren dienstencheques wordt geconfronteerd.

Ter herinnering:

De algemene voorwaarden voor de beveiligde ophaling van uw papieren dienstencheques zijn op 1 maart 2024 gewijzigd. U vindt de nieuwe voorwaarden terug in het betrokken artikel op onze website :

We herinneren u er ook aan dat de beveiligde ophaling van papieren dienstencheques die wordt aangeboden door PLUXEE BELGIUM, een optionele service is die alleen verstrekt wordt op uw voorafgaand verzoek en onder voorbehoud van een maandelijkse facturatie per eenheid voor elke uitgevoerde ophaling.

Vind hier het antwoord op uw vraag

Nog andere vragen? Neem contact met ons op via

Telefoon
Bel 02/547.54.93
Van maandag tot vrijdag tussen 8u en 18u
E-mail
Stuur ons een e-mail
Hebt u een vraag of klacht?
Hoe kan ik u helpen?